+ 36 23 453 453 info@sateam.hu

Rólunk

15 év tapasztalat a kerttechnikai piacon, állandóan bővülő termékkínálat, egész éves nyitvatartás

 

Magas minőség és rugalmasság 2004 óta

2004-ben egy kis családi vállalkozásként indultunk,  mára több különböző üzletágat magában foglalkozó cégcsoporttá váltunk. Kerttechnikai nagykereskedésünkben évek óta bővítjük a termékkínálatunkat, emellett megnyitottuk gépkölcsönzőnket. Foglalkozunk új kerti és ipari kisgépek forgalmazásával is, valamint 2017. tavaszán elindítottuk munkaruházati üzletágunkat is.

Vállalkozásunk küldetése 15 éve változatlan: minőségi szolgáltatást adni partnereinknek, ezáltal kialakítva hosszú távú együttműködéseinket. Ehhez a legfontosabb tulajdonságunk a rugalmasság és a gyorsaság: az ügyfél igényeinek mielőbbi kielégítése.  

Rugalmas kiszolgálás

Ügyfélközpontúság

Folyamatosan bővülő termékkínálat

Ingyenes szaktanácsadás

Saját szállítójárművek

Vállalkozásunkban mára közel 30 fő dolgozik. Cégkultúránk fő eleme a csapatmunka és az együttműködés, enélkül nem tudnánk elérni mindazt, amit célul tűztünk ki magunk elé.

Állandó raktárkészlet és egész éves nyitvatartás

2004 óta folyamatosan fejlődünk: mára több telephelyen, állandó raktárkészlettel várjuk ügyfeleinket, egész éves nyitvatartással.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket ne csak kiszolgáljuk, hanem szakmai kérdésekben is támogassuk, ezért nagykereskedésünk ingyenes szaktanácsadást biztosít kertépítőknek, kertészeteknek, és magánszemélyeknek egyaránt!

“A Sateam Kft-vel együttműködni olyan, mintha egy csapat lennénk, és nem két külön vállalkozás!”

Cégünk filozófiája, hogy a partnereinknek ne egy beszállító legyünk, hanem egy olyan “munkatárs”, aki segíti őt, hogy sikeres legyen. 

elérhetőségeink

+ 36 23 453 453

info@sateam.hu

2092 Budakeszi, Pátyi út 57.

Írjon, hívjon vagy látogasson el hozzánk!

15 éves múlttal, telephellyel és egy egész évben működő nagykereskedéssel várjuk Önt, hogy segíthessünk!